ROBOT Zomeractie vindt gretig aftrek

Geplaatst op 10 juli 2024 door Redactie

ROBOT Vloerverwarming organiseert, net als voorgaande jaren, haar traditionele Zomeractie. Normaal gesproken voorziet ROBOT Vloerverwarming elke verdeler van een kleine attentie, maar tijdens de zomermaanden zet ROBOT daar nog een extra stapje bij door haar klanten na een jaar hard werken te belonen met een groter cadeau. Soms zit de kracht van de ROBOT Zomeractie in een vernieuwend cadeau dat klanten nog niet kennen, maar soms valt de keuze ook op een succesitem uit het verleden. Dit jaar is dat het ROBOT badlaken.

Het zwarte badlaken van hoogwaardig katoen is geproduceerd in Portugal. Het badlaken is voorzien van een legplan met daarop een wielrenner, een knipoog naar het partnership dat ROBOT Vloerverwarming dit jaar is aangegaan met wielerteam Team Visma | Lease a Bike.

De ROBOT Zomeractie vindt traditioneel plaats in de zomermaanden juni en juli. Klanten van ROBOT Vloerverwarming ontvangen bij deelnemende groothandels een badlaken cadeau bij aanschaf van een ROBOT-verdeler. Direct na de start van de actie verschijnen de eerste foto's van ROBOT-badlakens die met hun nieuwe eigenaren de hele wereld over reizen naar zonnige zomervakantiebestemmingen.

Ondanks dat het zomerweer in Nederland nog een beetje te wensen overlaat, gaan de ROBOT-badlakens als warme broodjes over de toonbank. Meer informatie en alle deelnemende groothandels zijn te vinden op de website van ROBOT Vloerverwarming: robot-vloerverwarming.nl.

Achter de schermen werkt ROBOT Vloerverwarming ondertussen hard aan de volgende presentjes. ROBOT-directeur Hèlen Kiljan zegt: ‘Samen met onze vaste leverancier hebben we voor het najaar alweer een paar gave presentjes in bestelling staan. Uiteraard staan duurzaamheid en functionaliteit bij alle presentjes hoog in het vaandel.’