RIHO Climate Systems Multikit vloerverwarmingsregeling

Geplaatst op 12 juni 2017 door Redactie

RIHO Climate Systems introduceert de Multikit, een multi-zone regelsysteem dat bedraad (BUS) of draadloos tot wel acht ruimten van de gewenste temperatuur kan voorzien. Standaard uitgerust met regelaars voor vloerkoeling en pomp- en ketelsturing, eenvoudig te combineren met Delta Dore’s Tydom-huisautomatisering: een betaalbare integratieoplossing waarmee bestaande en nieuwe apparatuur een woning op afstand bediend kan worden.

RIHO Climate Systems is exclusief leverancier van Delta Dore-domotica in ons land. Maar zelf staan ze qua productontwikkeling ook niet stil. De RIHO Multikit is een flinke stap vooruit, compleet, hybride, en bedrijfszeker.

Breid de Multikit uit met de Tydom gateway van Delta Dore en in een handomdraai worden klokprogramma’s, scenario’s gecreëerd en men heeft altijd direct toegang tot de thermostaten -waar ter wereld iemand zich ook bevindt. Veilig, snel en zeker.

Het Tydom huisautomatiseringssysteem van Delta Dore is tevens ingericht voor het bedienen van: alarm en beveiligingsproducten, verlichting , rolluiken, zonwering, deuren, poorten en geeft de mogelijkheid het energieverbruik te monitoren.