Rhino Products introduceert Connect+® voor de Renault Master

Geplaatst op 18 februari 2022 door Redactie

Rhino Products, de leidende producent van bedrijfswagenaccessoires in Europa, heeft zijn zeer populaire trede met mogelijkheid tot het integreren van een parkeersensor geïntroduceerd, Connect+®, voor de Renault Master en Peugeot Expert.

Tredes zijn een belangrijke accessoire voor het gebruik van bestelwagens, omdat ze een veilig platform bieden om het voertuig te betreden, en toegang bieden tot het dak. Achteruitrijsensoren voor bedrijfswagens zijn nu al jaren een verwachting, maar aanpassingen maken om een externe trede met parkeerdetectietechnologie te integreren was altijd een tijdrovend proces, waarbij vaak vakkennis bij kwam kijken, wat herbedrading ingewikkeld maakte, en waar natuurlijk extra kosten bij kwamen kijken. Connect+® lost dit probleem goed op door iedere OEM-sensor in de trede te integreren met een eenvoudige ‘plug-and-play’-kabel.

Het proces kan niet eenvoudiger zijn, de bestaande (OEM) sensoren worden van de bestelwagen verwijderd, en vervolgens opnieuw aangesloten, direct op de Rhino Products-trede. De kabelboom wordt vervolgens opnieuw aangesloten op het voertuig, en de meegeleverde afsluitstoppen zorgen ervoor dat de plek waar de OEM-sensoren zich eerst bevonden wordt opgevuld. De sensoren van de bestelwagen functioneren vervolgens normaal, met de extra zekerheid dat de trede aan de achterkant van het voertuig ook beschermd wordt bij het achteruitrijden.

Nadat we al bewezen hebben een zeer populaire oplossing te zijn voor moderne bedrijfsvoertuigen, is Connect+® nu verkrijgbaar voor Rhino’s AccessStep, TowStep en TowStep Duo, voor een nieuwe en veel grotere selectie van de meest populaire LCV’s in Europa. Deze nieuwe aankondiging betekent dat Connect+® verkrijgbaar is voor de Renault Master, Nissan NV400, Opel Movano, evenals voor de Opel Vivaro, Citroën Jumpy, Fiat Scudo en Toyota Proace.

Rhino Products loopt nog steeds voorop als het gaat om design en innovatie in de sector van bedrijfswagenaccessoires, en biedt handelaars binnen en buiten Europa producten met ongeëvenaarde kwaliteit en stijl. Rhino brengt in 2022 fantastische nieuwe producten uit en vernieuwt bestaande favoriete producten van klanten – ga om het huidige assortiment te bekijken en te ontdekken waar de producten te koop zijn naar www.rhinoproducts.eu/nl.