Reznor REZ: verwarming en koeling op maat voor grote volumes

Geplaatst op 10 juli 2019 door Redactie

De REZ – in Nederland exclusief verkrijgbaar bij ThermoNoord – biedt een krachtige en efficiënte oplossing voor het verwarmen en koelen van grote volumes. Reznor bouwt de luchtbehandelingskast volledig op maat van de klant.

De REZ is beschikbaar in luchtdebieten van 1.000 tot 100.000 m3/h. Het is de ideale oplossing voor de horeca, zorg, sport- en evenementenhallen, distributie en industrie.

De luchtbehandelingskast wordt modulair opgebouwd op basis van de wensen van de klant. Zo kunnen zij kiezen voor optionele ventilatorsecties, koppeling met groene energie, energieterugwinning, bevochtiging, geluidsdemping, BMS-aansluiting (Modbus), ...

Zowel voor koeling als verwarming zijn er meerdere oplossingen. Klanten kunnen kiezen voor een warmtepomp-oplossing, gasgestookte secties of een combinatie. De Reznor condenserende gassecties met modulerende sturing zijn dankzij een thermisch rendement van 106% en een zeer lage uitstoot (NOX klasse 5) nu al klaar voor de ErP normen van 2021.

De REZ is bijzonder efficiënt, dankzij de standaard EC-plugventilatoren en energieterugwinning met warmtewiel. De REZ beantwoordt dan ook aan de ErP Lot 6 standaard en is Eurovent gecertifieerd.

De REZ kan tot 100% verse lucht leveren en zorgt voor vochtbeheersing. Bovendien kan de klant kiezen uit een aantal filtertypes (M4, F7,…).