Revolutionair: Arctic lucht/water Monoblok R290 nu beschikbaar voor levering

Geplaatst op 13 mei 2024 door Redactie

Midea Nederland BV is verheugd aan te kondigen dat de elegante Arctic Lucht/Water Monoblok R290 eindelijk beschikbaar is voor levering aan onze gewaardeerde klanten. Deze geavanceerde technologie vertegenwoordigt een revolutie in klimaatbeheersingssystemen en biedt een unieke combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en stijl.

Wat maakt de Arctic lucht/water Monoblok R290 zo uniek? Allereerst is het systeem ontworpen met het oog op maximale efficiëntie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën om zowel verwarmings- als koelingsbehoeften te vervullen. Dankzij het gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R290 biedt het systeem niet alleen optimale prestaties, maar ook een verminderde ecologische impact.

Deze unit onderscheidt zich door verschillende unieke kenmerken:

• het gebruik van R290 als natuurlijk koudemiddel met een GWP van slechts 3;
• maximale watertemperatuur van 75°;
• minimale buitentemperatuur van -25°;
• Bovendien heeft deze unit een indrukwekkende SCOP van A+++ bij 35° water, wat zorgt voor een uitzonderlijke energie-efficiëntie.

Daarnaast valt de Arctic Monoblok op door zijn stijlvolle ontwerp en compacte formaat, waardoor het perfect past in zowel residentiële als commerciële omgevingen zonder afbreuk te doen aan het esthetische aspect. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het systeem een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Bovendien staat Midea bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid, en de Arctic Lucht/Water Monoblok R290 is daarop geen uitzondering. Met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie is dit systeem ontworpen om langdurige prestaties te leveren en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende gebruikers.

Kortom, met de introductie van de Arctic Lucht/Water Monoblok R290 zet Midea opnieuw de standaard voor innovatie in de HVAC-industrie. Ze zijn er trots op deze baanbrekende oplossing aan te bieden aan hun klanten en kijken ernaar uit om te zien hoe het hun comfort en efficiëntie transformeert.
Neem vandaag nog contact op met Midea voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.