Revolutie in warmtepomp installatiewereld: lancering Krauma® Easyfix buffertank

Geplaatst op 29 januari 2024 door Redactie

Celsis B.V., distribiteur in koel- en klimaattechniek, lanceert op de VSK van 6 tot en met 9 februari, de Krauma® Easyfix . Een product dat een revolutie teweegbrengt in de residentiële warmtepomp installatiewereld.
Ontworpen met een scherp oog voor efficiëntie, belooft de Krauma® Easyfix installateurs een indrukwekkende tijdsbesparing tot 4 uur per installatie, wat zich vertaalt in aanzienlijke kostenbesparingen. 

"We zijn verheugd om de Krauma® Easyfix te introduceren als de volgende stap in de evolutie van warmtepompinstallaties," zegt Ramon Koster, manager Klimaattechniek bij Celsis. "Dit product tilt niet alleen de efficiëntie naar een hoger niveau, maar ook de duurzaamheid van de hele klimaatsector."

Besparing in tijd en kosten

De Krauma® Easyfix optimaliseert niet alleen de installatietijd, maar belooft installateurs ook aanzienlijke kostenbesparingen. De Krauma® Easyfix combineert een buffertank met alle benodigde toebehoren welke nodig zijn in het primaire circuit bij de installatie van een warmtepomp. Dit plug & play systeem maakt het daarom mogelijk om projecten efficiënter af te ronden, waardoor installateurs hun winstgevendheid kunnen vergroten.

Optimale energie-efficiëntie

Door het scheiden van het primaire en secundaire circuit minimaliseert de Krauma® Easyfix warmteverlies, wat resulteert in een optimale werking van het hele systeem. De focus op energie-efficiëntie verkleint niet alleen de ecologische voetafdruk van warmtepompinstallaties, maar levert ook tastbare voordelen op voor het milieu.

Compatibiliteit en compact ontwerp

Wat Krauma® Easyfix onderscheidt, is de volledige compatibiliteit met alle typen en merken lucht/water warmtepompen, maar is ook een mooie aanvulling op het duurzame Sinclair S-THERM Yukon warmtepompen assortiment van het bedrijf. Het compacte ontwerp van de buffertank en het gebruik van componenten van gerenommeerde merken garanderen niet alleen een soepele integratie maar ook duurzaamheid op de lange termijn.

Over Celsis

Celsis hecht veel waarde aan het verduurzamen van de koel- en klimaatsector. “We komen graag met oplossingen die werken voor onze klanten. Innovatie maakt daar onderdeel vanuit”, aldus Koster. “Het Easyfix systeem van Krauma® is het nieuwste bewijs van het streven naar baanbrekende oplossingen.”

De Krauma® Easyfix is te zien op de VSK-beurs op stand 10.F050.