Rensa opent servicebalie in Ridderkerk

Geplaatst op 18 april 2016 door Redactie

Om de dienstverlening in regio Rotterdam te optimaliseren heeft Rensa een servicebalie in Ridderkerk geopend. Vanaf maandag 18 april kunnen installateurs op deze nieuwe locatie terecht voor een uitgebreid assortiment ketelservice-onderdelen, installatiemateriaal en advies.

Twee specialisten onder één dak
Rensa bundelt op deze locatie haar krachten met technische groothandel GévierDales Sanitair. Rensa als specialist in verwarming en ventilatie en GévierDales als specialist in sanitair en watertechniek. Op de servicebalie is een uitgebreid assortiment van beide vakgebieden aanwezig. Dit biedt de voordelen van een complete groothandel met de extra kennis en expertise van een specialist.
U vindt de Rensa servicebalie aan de Schaapherderweg 5a (bedrijventerrein Cornelisland nabij A-15 en A16), telefoon (0180) 22 90 60 / email balie.ridderkerk@rensa.nl.

Over Technisch Handelsbureau Rensa BV
Rensa is een landelijk opererende technische groothandel in verwarmings- en ventilatieproducten, en behoort tot de grootste in Nederland. Rensa bedient haar klanten (de professionele installateurs) middels een achttal verkoopkantoren en negentien servicebalies. De levering van goederen vindt plaats vanuit twee centrale magazijnen in Didam en Doetinchem. Dankzij een ultramodern distributieconcept, zowel bij het order verzamelen als bij de fysieke distributie, weet Rensa de servicegraad en leveringsbetrouwbaarheid op het hoogste niveau te handhaven. Van de ruim 65.000 artikelen die zij leveren, kunnen er meer dan 25.000 binnen 1 dag geleverd worden.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement