Rensa Family start unieke samenwerking voor versnelling digitale transformatie

Geplaatst op 24 december 2021 door Redactie

Rensa Family is een digitale hub gestart waarin ervaren specialisten samenwerken aan de (door)ontwikkeling van digitale diensten voor diverse groothandels binnen de installatiebranche. Het van oorsprong Achterhoekse familiebedrijf doet dat samen met digital B2B consultancy Evident uit Utrecht. Met deze unieke samenwerking brengen de familie en Evident ‘het beste van beide werelden’ samen.

De digitale hub bestaat uit een hybride team van ervaren IT-specialisten van zowel Rensa Family als Evident. Samen werken zij aan de ‘toekomst’ van digitale dienstverlening voor onder meer de groothandels Rensa Verwarming & Ventilatie en sanitair-groothandel Gévier. Zo wordt onder meer gewerkt aan de toepassing van virtual reality voor deBadkamer.nl, een badkamershowroom voor de toekomst waar consumenten, installateurs en projectontwikkelaars samenkomen voor een realtime ontwerp, overeenkomsten en technische informatie.

Specialistische kennis samengebracht

“Deze samenwerking is uniek, omdat het zoveel meer is dan de klassieke situatie waarin de ene partij een dienst afneemt van de ander. De hub is een verregaande samenwerking waarin specialistische IT-kennis wordt samengebracht in plaats van uitbesteed”, zegt Rik Heijink, Product Owner bij Rensa Family. “Dat betekent dat we direct met het beste van twee werelden kunnen werken aan diensten die onze klanten helpen.”

Het samenbrengen van IT-specialisten uit meerdere werelden zorgt niet alleen voor een nog hogere kwaliteit, maar biedt eveneens een oplossing voor een probleem waar veel B2B-organisaties mee worstelen, zegt Dennis Houtzager, Business Manager bij Evident. “Het kan een grote uitdaging zijn om de juiste mensen te vinden. Door deze samenwerking smeden we een topteam met veel ervaring in de wereld van B2B en krijgt de digitale transformatie van Rensa Family een duidelijke versnelling.”

Het combineren van veel ervaring en kennis van ‘beide werelden’ biedt nieuwe mogelijkheden, vult Heijink aan. “Niet alleen voor de versnelde oplevering van producten en diensten, maar ook voor IT-ers die zichzelf in een hoog tempo en op hoog niveau willen ontwikkelen. Met deze samenwerking blijven we samen groeien.”

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement