Rensa eerste kerstdag te zien bij Schoner Nederland op RTL 4

Geplaatst op 22 december 2016 door Redactie

Als groene koploper in de branche is Rensa gevraagd haar verhaal te doen in het TV programma Schoner Nederland. De presentatoren trekken door het hele land op zoek naar organisaties die bijdragen aan een duurzamere leefomgeving en dus uiteindelijk aan een ‘Schoner Nederland’. Het item wordt op 25 december tussen 11.30 en 12.00 uur uitgezonden op RTL 4.

Onlangs hebben de opnamen plaats gevonden in het distributiecentrum in Doetinchem. Rensa kwam bij de redactie in het vizier door het behalen van de tweede Lean & Green Star. Deze is in november door Connekt aan Rensa toegekend wegens vormbehoud in 2015 en het realiseren van nieuwe duurzaamheidambities die meetbaar bijdragen aan de netwerk- en transport performance.

Duurzaamheidcoördinator Jur Hofland vertelt in de uitzending welke maatregelen Rensa vanaf 2009 heeft genomen om het logistieke- en mobiliteitsproces duurzamer te maken. Dit heeft onder andere geleid tot een certificering van niveau 3 op de CO2 prestatieladder.

Rensa blijft het onderwerp duurzaamheid bij alle stakeholders onder de aandacht brengen om samen verder te zoeken naar nieuwe technieken die binnen processen efficiëntie opleveren.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement