Rensa breidt ventilatie-assortiment fors uit met fabrikant Duco

Geplaatst op 03 februari 2020 door Redactie

Technisch Handelsbureau Rensa, met twee centrale distributiecentra in Didam en Doetinchem, heeft haar ventilatie-assortiment fors uitgebreid. Per januari 2020 zijn de ventilatiesystemen van de Belgische fabrikant Duco bij Rensa te bestellen.

De technische groothandel had al een breed ventilatie-assortiment. “Duco is een toonaangevende Europese speler en een trendsetter op het gebied van ventilatiesystemen”, zegt Eelco Lok, hoofd categoriemanagement bij Technisch Handelsbureau Rensa. “Met Duco voegen we een naam uit de installatiewereld toe aan ons assortiment die bekendstaat om de hoge kwaliteit en die zich weet te onderscheiden met met hoge energieprestaties door slimme vraagsturing.”

Assortiment

Vanaf januari 2020 zijn onder meer de ventilatiewarmtepompen en zowel C- (lokale afzuiging) als D-systemen (warmteterugwinning) van Duco verkrijgbaar bij Rensa. “Duco is een sterke naam bij nieuwbouwprojecten van woningcorporaties en overheden. Met het toevoegen van Duco komt Rensa tegemoet aan de wens van de installateur om altijd te beschikken over een breed en kwalitatief hoog assortiment ventilatiesystemen.”

Ambitie

“Door onze krachten te bundelen versterken we onze toegevoegde waarde richting de installatiemarkt“, verklaart Jasper Serlie, Business Manager Installatie bij Duco. “We nemen de wens van de klant als uitgangspunt. Het gaat niet puur om het product, maar veel meer om de waarde die de samenwerking oplevert. Door als fabrikant en groothandel kennis te delen vergroot onze kans dat we de klantwens ook daadwerkelijk vervullen.”

Optimale technische ondersteuning

“In Rensa hebben we een partner gevonden waarmee onze oplossingen door een nog breder publiek in de installatiebranche worden bereikt. De installateur wordt daarbij ook goed begeleid met onder meer ontwerpadvies en logistieke concepten. Hiermee beantwoorden wij de vraag vanuit de markt wat onze beide posities zal versterken”, besluit Serlie.

VSK

Duco is van 4 tot en met 7 februari te vinden op de vakbeurs VSK, die dit keer in het teken staat van ‘Midden in de toekomst’. “We heten de klanten van Rensa en andere geïnteresseerden van harte welkom op onze stand in hal 8, stand B010.”

Over Technisch Handelsbureau Rensa
Rensa neemt als technische groothandel een vooraanstaande plaats in op de markt van verwarming en ventilatie. Vanuit een modern en duurzaam logistiek concept levert Rensa goederen door heel Nederland aan de professionele installateur in de woning- en utiliteitsbouw. Naast een breed en diep assortiment ondersteunt Rensa haar afnemers met uitgebreide dienstverlening, van ‘state of the art’ klimaatbeheersingsoplossingen tot logistiek maatwerk.

Over Duco
In de loop der jaren heeft de Belgische fabrikant Duco een breed gamma aan totaaloplossingen voor residentiële woningventilatie ontwikkeld: systeem C, systeem D én warmtepompconcepten. Door deze drang naar innovatie is Duco de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn ze de grondlegger van vraaggestuurd ventileren waarbij de DucoBox Silent de stilste ventilatiebox van Europa is. Met de DucoBox Focus heeft Duco zonaal ventileren geïntroduceerd waarbij, naast het energievoordeel, de kwaliteit van de binnenlucht en comfort significant is gestegen.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement