Remeha lanceert complete range lucht/water warmtepompen

Geplaatst op 29 januari 2019 door Redactie

Een warmtepomp zorgt er niet alleen voor dat minder energie nodig is om de woning te verwarmen, ook wordt de afhankelijkheid van aardgas gereduceerd. Remeha heeft daarom drie warmtepompen toegevoegd aan haar assortiment: de Remeha Neptuna, de Remeha Mercuria en de Remeha Eria Tower in een brede capaciteitsrange. Deze drie modellen zorgen voor een duurzame verwarmingsoplossing die extra goed presteert als het gaat om comfort op het gebied van verwarming en productie van warmtapwater. In combinatie met het geschikte afgiftesysteem kunnen de toestellen ook voor koeling zorgen.

Met deze uitbreiding van het assortiment versterkt Remeha haar positie als leverancier van energietoestellen. Naast de welbekende gastoestellen beschikt de installateur nu ook voor elk ambitieniveau over een ruime keuze uit hybride en all-electric warmtepompsystemen.

Omdat het installeren van gastoestellen iets anders is dan het ontwerpen en installeren van elektrische warmtepompen, ondersteunt Remeha haar afnemers met kennis en hulpmiddelen. Zo ontwikkelde het bedrijf scholings- en trainingsprogramma’s om de installateurs voldoende ontwerp- en installatiekennis en goede praktische vaardigheden bij te brengen. Verder kunnen klanten rekenen op de supportorganisatie, zoals zij dat van Remeha gewend zijn. Een onderdeel daarvan is ondersteuning in het veld bij in bedrijfstelling of de handelingen met F-gassen.

Een van de belangrijke voordelen van de Remeha warmtepompen is dat ze probleemloos in een hybride systeem met cv-ketel toepasbaar zijn. Daarmee zijn de toestellen erg geschikt voor renovatieprojecten in de bestaande bouw.