Ralf Jansen benoemd tot Sales Director Nederland bij Intergas Verwarming BV

Geplaatst op 07 november 2023 door Redactie

Intergas Verwarming BV, fabrikant van warmteopwekkers en marktleider op het gebied van hoog rendement cv-ketels, heeft Ralf Jansen benoemd tot Sales Director Nederland. Ralf Jansen is al meer dan 17 jaar een trouwe medewerker van Intergas en brengt aanzienlijke kennis van zowel de markt als het bedrijf met zich mee, dankzij zijn eerdere functies en zijn langdurige betrokkenheid bij het Intergas managementteam.

In zijn nieuwe hoedanigheid als Sales Director Nederland zal Ralf de dagelijkse leiding geven aan de verkoopafdeling, waaronder het buitendienstteam, en zal hij de eindverantwoordelijkheid dragen voor alle verkoopactiviteiten van Intergas in Nederland. Bovendien heeft hij toezicht op het recent geopende Intergas Xpercience Center in Utrecht, dat nu onder zijn verantwoordelijkheid valt.

Ralf geeft aan veel zin te hebben in deze nieuwe uitdaging: “Dit is voor mij een mooie kans om mijn Intergas-DNA op een nieuwe manier in te zetten voor de organisatie. Installatietechniek staat volop in de spotlights. Elk huishouden in Nederland is op dit moment bewust aan het overwegen wat in zijn/haar situatie de beste of meest duurzame route is in energiebesparing en verduurzaming. Intergas levert techniek die in elke route voorziet om woningen energiezuiniger én groener te maken. Daarnaast blijven we eigen technieken en tools ontwikkelen die het installatiebedrijven zo makkelijk mogelijk maken om cv-ketels en (hybride) warmtepompen snel en effectief te kunnen installeren, onderhouden en beheren. Ik kijk ernaar uit om met mijn team en collega’s het optimale rendement te behalen in de samenwerking met onze klanten”.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement