Radson start met warmtepompen in Nederland

Geplaatst op 24 oktober 2017 door Redactie

Radson maakt haar warmteaanbod nu compleet door de Zento lucht/water warmtepomp toe te voegen en onderscheidt zich van haar concurrentie als totaalaanbieder van verwarmingsoplossingen. De lancering op maandag 23 oktober jl. in Maastricht viel samen met het vertrek van de TU Boot die nu anderhalve maand lang rondvaart in het land.

Nederland streeft ernaar in 2020 de gasaansluitingen af te bouwen en 100.000 nul op de meter woningen te realiseren, met als doel meer efficiënte woningen en energiebewuste energiebronnen in te voeren. Zoals de warmtepomp.
Deze belangrijke wijziging in de verwarmingssector van Nederland was voor Radson de aanzet om aan tafel te gaan met het Italiaanse zusterbedrijf Emmeti. Radson zal vanaf oktober 2017 de Zento lucht/water warmtepompen aanbieden op de Nederlandse markt. Zij hebben hiervoor een partnership gesloten met de grootste technische groothandel in Nederland : Technische Unie

Een tweede belangrijke reden waarom Radson dit product nu ook aanbiedt, is omdat ze bij haar klanten de nood voelde aan een totale ondersteuning van a tot z. De warmtepomp wordt altijd gecombineerd met vloerverwarming. In dat laatste biedt Radson al vele jaren een volledige service aan de installateur bij de berekening van de warmteverliezen en het uittekenen van de legplannen. Nu Radson de warmtepomp óók aanbiedt, nemen zij deze mee in de berekening van het totale project. Radson zorgt ervoor dat de pomp de juiste dimensionering heeft. Dit laatste is namelijk essentieel voor de goede werking ervan. De klant kan nu 100 % zeker zijn dat alles perfect bij elkaar past, alles perfect is uitgerekend en alles dus ook perfect werkt. Voldoende warmte, op de juiste plaats. Naast de voorbereiding van a tot z , coördineert Radson ook de installatie ervan. En tot slot zal een gespecialiseerd en door Radson geaccrediteerd servicebedrijf de pomp in werking stellen. Radson wordt daarmee totaalaanbieder en totaalontzorger voor de W-installateur.

De Zento-serie is met bijzondere precisie ontworpen en ontwikkeld door Rettig ICC (Emmeti) in Japan. Zento betekent ‘toekomst’ in het Japans en dat maken deze warmtepompen dan ook volledig waar. De warmtepompen zijn nieuw in het Radson-productprogramma maar hebben hun waarde al volop bewezen. In Europa zijn al meer dan twintigduizend Zento-warmtepompen geïnstalleerd en tot volle tevredenheid actief. Deze geavanceerde warmtepompen voldoen aan de hoogste comforteisen en vereisen minimaal onderhoud.

De lancering van de nieuwe warmtepomp vond maandag 23 oktober jl. plaats op de Expo Boot van Technische Unie, die gedurende de maanden oktober en november door heel Nederland zal varen. 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement