Quooker duurzame oplossing voor warm water in keuken

Geplaatst op 31 mei 2019 door Redactie

Nederland gaat van het gas af en woningen moeten over op alternatieve warmtevoorzieningen. Het Quooker COMBI-reservoir is dé duurzame oplossing voor warm water in de keuken.

Het is in Nederland bij bijna iedereen wel bekend dat je met een Quooker beschikt over direct 100˚C kokend water in je keuken. Minder bekend is dat het Quooker COMBI-reservoir ook de functie van een close-in boiler heeft. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker, zodat niet alleen kokend water maar ook warm water direct beschikbaar is. Met energielabel-A is het Quooker COMBI-reservoir zelfs de meest energiezuinige warm- en kokend watervoorziening in de keuken. Het stand-by-verbruik is maar 5 cent per dag. Voor installatie van het COMBI-reservoir hoeft alleen een koud waterleiding te worden aangelegd.

Met de in de verpakking bijgesloten handleiding is installatie van een Quooker-systeem ook erg eenvoudig. Wil je meer weten over Quooker, onze nieuwste instructievideo’s bekijken of de handleidingen lezen? Kijk dan op quooker.nl/installateurs. In steeds meer bestaande keukens wordt een Quooker geplaatst. Wil je weten welke kansen dit jou biedt als installateur? Onze accountmanager-installateurs helpt je graag.