Qlimato en Panflex gaan samen

Geplaatst op 17 januari 2020 door Redactie

Ventilatie- en isolatie specialisten Panflex en Qlimato bundelen voortaan de krachten. De bedrijven slaan de handen in een om professionals in de installatiebranche een totaalpakket te bieden aan innovatieve producten. Door de fusie vallen naast Qlimato en Panflex ook Klemko Techniek en Maskate onder een gedeelde eigenaar en zijn daarom sinds 10 januari volledige zusterbedrijven.

In de energietransitie is al jaren een trend gaande waarin duurzamer wordt gebouwd en beter wordt geïsoleerd. Deze verbeterde isolatie betekent een groeiende behoefte aan goede ventilatie. Deze veranderingen vragen ook om verregaande innovatie. Daarom is Qlimato in 2019 begonnen met de ontwikkeling van nieuwe slimme oplossingen op het gebied van ventilatieslangen en dempers.

Innovatie en reputatie

Panflex is al decennialang een bekende fabrikant van ventilatie-, rookgas- en industriële slangen met een reputatie van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Gedurende het afgelopen jaar zijn de twee bedrijven met elkaar in gesprek geraakt en is er besloten om de krachten te bundelen. Zo bundelen beide partijen innovatiekracht aan een sterke reputatie.

Ook samen op de VSK

Panflex en Qlimato slaan de handen ineen om een totaalpakket aan innovatieve producten te ontwikkelen voor professionals. Daarom gaan zij in gesprek met deze professionals op de VSK van 4 t/m 7 februari om hun behoeften te inventariseren en samen te zorgen voor een oplossing. Daarnaast tonen zij verschillende nieuwe producten op hun stand G.029 in Hal 11 van de Jaarbeurs in Utrecht.

Als u vragen heeft over de inhoud van deze tekst of de nieuwe samenwerkingsverbanden, dan kunt u deze stellen via:

Qlimato info@qlimato.nl of 088 – 00 233 22

Panflex info@panflex.nl of 0318 - 623 000

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement