PVshelter nu ook beschikbaar in Duitsland

Geplaatst op 16 april 2021 door Redactie

Conduct Technical Solutions komt samenwerking overeen met de Duitse solar groothandel Krannich en zet daarmee een forse stap in buurland Duitsland. Met de gerealiseerde inkoop van drie typen PVshelter voor de grotere omvormers, PVshelter High Energy, voegt Krannich waarde toe aan het leveringsprogramma.

Een maand geleden lanceerde Conduct PVshelter Non-Assembled en is hiermee ingegaan op de behoefte vanuit de markt om het inmiddels succesvolle product goedkoper en eenvoudiger op voorraad te kunnen houden. Het feit dat Krannich Solar - een van de toonaangevende fotovoltaïsche distributeurs wereldwijd – hierop inspeelt is, voor Conduct een positief signaal.

De eerste stap

Pieter Kremer, directeur bij Conduct, licht toe: ’’De stap over de Duitse grens is een mijlpaal voor ons. De afgelopen tijd hebben we ontzettend hard gewerkt aan meerdere productinnovaties ten behoeve van brandveiligheid bij PV-installaties. Het montageframe PVshelter is hierbij onmisbaar en dat zo’n grote Duitse groothandel dit beaamt, belooft veel goeds voor de toekomst. Het is in potentie een heel grote markt en als buurland goed bereikbaar. Onze ambitie is dan ook om langzaam maar zeker ook de Duitse solarmarkt te veroveren. En om dit samen met onze logistieke partner FreightNed te doen, waarmee we al jaren samenwerken, is helemaal bijzonder!’’

Meer informatie over de PVshelter is te vinden op: www.conduct.nl/pvshelter