ProkPool: de ultieme plug & play-oplossing voor zwembadconditionering

Geplaatst op 20 maart 2024 door Redactie

De nieuwe compacte luchtbehandelingskast voor zwembaden, de ProkPool van Solid Air Climate Solutions is speciaal ontworpen voor de intelligente conditionering van kleine binnenzwembaden. Deze zwembadunit biedt een slimme oplossing die de luchtvochtigheid vermindert en zorgt voor een stroom van droge lucht, waardoor uw zwembadomgeving comfortabel blijft, keer op keer.

De ProkPool is ontwikkeld met een focus op efficiëntie en gebruiksgemak. Met volledige integratie van het koudemiddelcircuit en het regelsysteem is de selectie, installatie en inbedrijfstelling een gestroomlijnd proces. De robuuste binnenunit wordt geleverd met voorgevulde koelvloeistof, waardoor het installeren erg makkelijk is.

De zwembadunit voldoet aan strenge normen zoals de DIN EN 1886, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Van de behuizing Met een hoog rendement, dankzij het warmteterugwinsysteem en EC-ventilatoren, wordt energie bespaard zonder in te leveren op prestaties.

De ProkPool is beschikbaar in twee modellen, met compacte afmetingen en een nominaal debiet van 2.000 m3/h tot 3.000 m3/h, biedt deze zwembadunit flexibiliteit voor verschillende zwembadgroottes en ruimtevereisten. Bovendien is de unit volledig gecoat en daardoor corrosiebestendig. Deze unit kan worden gekoppeld aan het SmartSet-systeem voor eenvoudige bediening via smartphones en browsers, ook op afstand.
Met optionele functies zoals een zwembadwatercondensor en een volledige bekabeling voor snelle inbedrijfstelling, is de ProkPool de ultieme plug & play-oplossing voor zwembadconditionering. Kies voor gemak, efficiëntie en duurzaamheid met de luchtbehandelingskasten van Solid Air!