Profiteer van vijf jaar garantie op Gree Versati

Geplaatst op 15 december 2023 door Redactie

De nieuwste generatie Gree Versati warmtepompen zijn een uitstekende keuze voor het verwarmen en koelen van woningen en kantoren. De Gree Versati lucht-waterwarmtepomp is verkrijgbaar als mono-, split- of all-in-oneversie met vermogens variërend van 6 tot 16 kW. Op alle modellen van de Gree Versati warmtepomp geeft Gree maar liefst vijf jaar garantie. De Versati is zowel hybride als all-electric inzetbaar. De Versati hybride-oplossingen bieden uitstekende mogelijkheden en leveren uw relaties al snel een interessante gasbesparing van 85% op.

Kies de beste optie met onze warmtepompcalculator

Wilt u uw relaties adviseren welke Gree Versati het beste past binnen hun situatie? Doe dan de gratis Gree warmtepompcalculator op https://gree.warmtepompcalculator.nl/. Binnen enkele minuten weet u welke Gree Versati het meest geschikt is voor uw verduurzamingsaanvraag.

ISDE-subsidie tot maar liefst € 3.750,-

De overheid geeft tot wel € 3.750,- ISDE-subsidie (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing) op de Gree Versati. Dit is een aantrekkelijke duurzaamheidskorting op de aanschafprijs. Wilt u ook een perfect geregeld leefklimaat voor uw relaties? Ons team van accountmanagers vertelt u graag meer.