Professionals gezocht!

Geplaatst op 06 mei 2020 door Redactie

Ben jij zelfstandig technisch professional en zoek je meer vrijheid en variatie in je vak? Roamler Tech biedt jou dé uitkomst.

Centraal Beheer Klushulp

Consumenten door het hele land boeken dagelijks honderden klussen via centraalbeheer.nl Dit kunnen alle soorten klussen zijn in en om het huis. Van CV onderhoud tot laminaat leggen, en van elektra storingen tot sanitair plaatsen. Via de Roamler App worden deze klussen jou aangeboden. Jij beslist waar, wanneer en hoeveel klussen je uitvoert.

Eneco

Voor Eneco worden Toon installaties en CV onderhoud uitgevoerd door heel Nederland. Afhankelijk van jouw ervaring, expertise en behaalde certificaten kan je deze klussen gaan uitvoeren. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend. Zo krijgen jij en de klant meer flexibiliteit in de agenda.
Na iedere uitgevoerde opdracht krijg je direct betaald.

Telecom

Ook is Roamler Tech opzoek naar monteurs met ervaring in het telecom segment. Dit kwartaal gaan wij van start met twee nieuwe opdrachtgevers wat voor veel aanbod van werk op het platform gaat zorgen. Heb jij ervaring, wij sluiten jou graag aan op ons platform.

Roamler Tech regelt randzaken als administratie en facturatie. Daardoor kun jij je focussen op wat er echt toe doet: goed werk afleveren en zorgen voor een tevreden klant.

Sluit je nu aan bij dé app voor technische professionals. Het is heel simpel: meld je aan via www.roamler.com/nl/tech/join, kom op intake, krijg de app en start met werken.