Product Design Award voor de complete douchewandenserie met 360°- scharnier

Geplaatst op 01 juni 2016 door Redactie

De ARTWEGER 360 douchewandenserie met het nieuwe 360° TWIN-scharnier is een echte innovatie voor de badkamer. Dankzij dit scharnier kan de deur tot 180° naar binnen en tot 180° naar buiten worden geopend. Hierdoor ontstaat meer bewegingsvrijhei. De douche is toegankelijker dan ooit tevoren.

Deze baanbrekende functionaliteit heeft de onafhankelijke 42-koppige jury van de Red Dot Awards overtuigd. In de categorie ‘Product Design’ heeft de Artweger 360 deze prestigieuze prijs in de wacht gesleept.
De Red Dot Award is na de German Design Award 2016, de Interior Award en de Design Plus Award al de vierde internationale onderscheiding voor de ARTWEGER 360.

De Red Dot award: Product Design 2016 is een prijs die alleen wordt uitgereikt aan producten die zich onderscheiden door excellent design. Criteria zoals duurzaamheid en functionaliteit, maar ook ecologische en economische factoren wegen mee in de beoordeling. Uit de 5.214 inzendingen in 2016 is ARTWEGER bekroond in de categorie badkamer en wellness.