PROCENTEC viert twintigste verjaardag

Geplaatst op 08 juni 2017 door Redactie

PROCENTEC, kennispartner op het gebied van PROFIBUS en PROFINET technologie, viert vandaag haar twintigste verjaardag. Sinds de oprichting in 1997 is PROCENTEC gegroeid van klein supportbedrijf tot een internationaal bekende ontwikkelaar van innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat haar klanten succesvol kunnen opereren in de industriële automatisering.

In de loop der jaren heeft PROCENTEC vele successen mogen vieren. In 2003 lanceerde het de ProfiTrace, een toolkit die gebruikers in staat stelde om hun netwerk te testen voor het werd geïmplementeerd. De ProfiTrace bleek een krachtige tool voor troubleshooting en maintenance van PROFIBUS netwerken en maakte van PROCENTEC een toonaangevend bedrijf in de PROFIBUS-markt.

Later volgde de ontwikkeling van diverse componenten als de ProfiHub familie, die helpen bij het creëren van de meeste betrouwbare netwerkstructuur in de huidige markt, en ComBricks, een permanente monitoringsoplossing voor PROFIBUS en PROFINET. Onlangs werd Atlas, dé visie voor de toekomst van Industrieel Ethernet diagnostiek, aan het productprotfolio toegevoegd.

PROCENTEC ontwikkelt niet alleen producten, maar verricht ook supportklussen over de hele wereld. Het bedrijf is daarnaast al jaren hèt loket voor opleidingen op het gebied van PROFIBUS en PROFINET. Inmiddels hebben al meer dan 4.0000 deelnemers een certificaat behaald. PROCENTEC is een internationaal erkend Competence Center en runt één van de acht geaccrediteerde testlaboratoria voor de certificering van PROFIBUS-apparaten.

Vandaag de dag werken er meer dan vijftig medewerkers op het hoofdkantoor in Wateringen. Tevens heeft PROCENTEC succesvol kantoren geopend in Duitsland en Italië.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement