Pro Shower System vandaalbestendige douchekop

Geplaatst op 12 februari 2021 door Redactie

De Pro shower system douchekop van Protherm kan worden toegepast in collectieve douchesystemen zoals bij sportverenigingen of zwembaden.

De douchekop is gemaakt van messing met een verchroomde afwerking en is door de robuuste vormgeving vandaalbestendig. De losse muurplaat wordt direct op de muur gemonteerd en is voorzien van twee schroefgaten. De douchekop wordt vervolgens op de muurplaat geplaatst en wordt gefixeerd door een inbusbout.

Bij onderhoud of schoonmaakwerkzaamheden kan de douchekop dus eenvoudig gedemonteerd worden. De sproeiplaat is ook zonder demontage van de douchekop te verwijderen en te reinigen.

Achter de sproeiplaat is de standaard doorstroombegrenzer van 6 liter per minuut geplaatst. Deze is eventueel ook leverbaar in andere debieten. Bijvoorbeeld 7 of 8 liter per minuut. De sproeihoek is 20 graden.

We adviseren een montagehoogte van minimaal 2,1 meter. De douchekop is de perfecte aanvulling op onze Pro shower elektrische douchedrukkers, complete Pro shower douchesystemen of ter vervanging van een bestaande (gelijkwaardige) douchekop.