Premium mengkraan voor high-end badkamers

Geplaatst op 13 juni 2016 door Redactie

Hoogwaardige badkamers verlangen een hoogwaardige mengkraan. De bekroonde, contactloos bedienbare HANSAMURANO X combineert een unieke uitstraling met slimme, technische functionaliteit. Bijzondere hightech-finesse: de innovatieve bewegingssensor met interessant lichtconcept.

Uit een strak geometrische, futuristische vorm stroomt zachtjes een brede en toch flinterdunne waterstraal – zoals uit een frisse bron: dat is de essentie van de Hansamurano X. Ze combineert urban design en een innovatieve interface met de natuurlijke rust van zacht stromend water.
Gebruikers kunnen deze mengkraan contactloos in- en uitschakelen door middel van een infraroodsensor binnen het glasvlak. Via twee sensortoetsen in het bedieningselement kan de watertemperatuur individueel worden geregeld. Een ledstrip geeft de gebruiker een visuele melding van zijn instelling.
Bovendien is de kraan uitgerust met een slimme licht- en bewegingssensor die in twee stappen reageert: zodra iemand de mengkraan nadert, wordt het licht van de leds geactiveerd en de glasplaat licht dan subtiel op. Als de handen dan dicht genoeg bij de infraroodsensor komen, dan illumineert het helder licht het watergordijn zolang het water stroomt. Het verbruik van de architectonisch-minimalistische mengkraan is met negen liter per minuut laag.