Predicaat hofleverancier voor de Van Delft Groep

Geplaatst op 05 november 2020 door Redactie

Van Delft Groep is een écht Brabants familiebedrijf en bestaat dit jaar 125 jaar. 30 oktober j.l. vond de officiële uitreiking plaats door Willemijn van Hees, burgemeester van gemeente Heusden aan de 4de generatie Ad en Marc van Delft.

Stukje geschiedenis

In 1895 startte de Van Delft Groep met een eerste slag van de hamer op het aambeeld door overgrootvader Petrus van Delft, in zijn smederij in Drunen. Ze zijn dan ook erg trots op de rijke familiegeschiedenis. In die 125 jaar heeft de Van Delft Groep zich telkens weten aan te passen aan technologische én maatschappelijke veranderingen.

Wat decennia later nog steeds hetzelfde is gebleven, zijn de kernwaarden van het bedrijf; eenvoud en familie. Deze staan voor: ‘We doen gewoon en doen het gewoon goed’ en ‘De ander is belangrijk voor ons’. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een totaalinstallateur waar ruim 150 mensen werken.

Vandaag de dag

De neven Ad en Marc van Delft zetten in 1999 samen het bedrijf voort. In 2005 verhuisde ze naar een nieuw pand in Nieuwkuijk, waar steeds nieuwe duurzame technieken ontwikkelen. Bij Van Delft adviseren, realiseren en beheren ze duurzame gebouwgebonden installaties. Hierbij staan eenvoud, humor en passie al 125 jaar voorop.

Van Delft is uitgegroeid tot dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie.

Futureproof

De ‘futureproof’-instelling van de Van Delft Groep werd afgelopen september bekroond met de BOV-trofee de publieksprijs als de trofee voor de categorie Grootzakelijk werd in de wacht gesleept.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement