Video endoscoop voor HVAC- en bouwkundige inspecties

Geplaatst op 01 december 2017 door Redactie

ATAL B.V. heeft de VE100 video endoscoop in het pakket opgenomen. Deze handzame endoscoop is perfect inzetbaar voor controles in HVAC-installaties (o.a. in luchtkanalen) of voor bouwkundige inspecties (onderzoek in spouwmuren, boven plafonds).

De VE100 is een praktische borescoop voor de installateur of vastgoedbeheerder. Deze video endoscoop maakt inspectiewerkzaamheden eenvoudig. De set omvat een RVS lans (lengte 300 mm) met een zijwaartse camera voorzien van twee power LED’s. Deze geven een uitstekende lichtopbrengst. De dimmerfunctie maakt het bij lichten van het object zeer eenvoudig.

De beelden worden draadloos doorgestuurd naar een compacte 3,5 inch LCD-scherm. Zowel de camera als het LCD-scherm zijn batterij gevoed en deze kunnen via de meegeleverde netadapter worden opgeladen. Het scherm ondersteunt Micro SD-kaarten (tot max. 32 Gb) zodat de inspectiebeelden eenvoudig kunnen worden opgeslagen. Op deze SD-kaart kunnen tevens videobeelden worden gemaakt. De data van de SD-kaart kan eenvoudig in een meetrapport worden verwerkt.

De RVS-lans met de ingebouwde camera heeft een hoge IP-67 bescherming tegen binnendringen van vocht. De set wordt compleet geleverd met een kunststof opbergkoffer voor de tijdelijke netto setprijs van € 349,- excl. BTW