Powered by purpose

Geplaatst op 23 september 2022 door Redactie

De wereld verandert constant. Waarom zou jij achterblijven?

De overstap van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie groeit exponentieel in veel landen. Duurzame energie wordt breed omarmd door investeerders en ondernemers die begrijpen dat de toekomst op niemand wacht. Het enige dat nodig is, is een verandering in denkwijze.

De oplossing van Solarus

De unieke warmwateroplossing van Solarus maakt maximaal gebruik van de kracht van de zon. Ze zetten 89% van de zoninstraling om in direct bruikbare thermische en elektrische energie. Vergelijk dit met de 20% die wordt omgezet door standaard PV-panelen. Er is geen twijfel mogelijk: Solarus is volgens het bedrijf zelf de meest efficiënte hybrideoplossing die momenteel op de markt verkrijgbaar is.
Waarom tevreden zijn met slechts 20% als Solarus maar liefst bijna 90% efficiëntie geeft? Verspil de kracht van uw dak niet: gebruik het!

Jouw besluit

De elektriciteitsrekening bestaat voor 51% uit de opwekking voor verwarming (thermische energie). Stroom voor andere doeleinden is slechts 17%. Zou iedereen dan niet van warmtebron moeten wisselen?
Met Solarus gaat je energie rekening drastisch omlaag, waardoor je investeringsrendement omhoog gaat! 

De voordelen

Duurzame energie is leuk. Het is winstgevend. Het genereert geld. Het creëert loyaliteit van klanten. En tegelijkertijd wint de wereld.

Onze belofte

Solarus heeft de energie-uitdagingen van de 21e eeuw, inclusief het tegengaan van klimaatverandering, volledig omarmd door een systeem te creëren dat de kracht van de zon omzet in elektriciteit én warm water. Door te investeren in een Solarus-systeem kunt u óók een grote rol spelen in de energietransitie en een duurzamere toekomst, terwijl u tegelijkertijd uw algehele winstgevendheid verhoogt. 

Verwelkom de energietransitie samen met Solarus!