Pop-up installatiecafé vanaf 12 september weer geopend op beurs Hardenberg

Geplaatst op 24 augustus 2017 door Redactie

Technische groothandels Rensa, GévierDales en Verholt openen op 12 september op Installatie Vakbeurs Hardenberg weer hun installatiecafé. Dit jaar geheel in stijl van een stationsrestauratie. Het pop-up café zal 14 september zijn deuren weer sluiten.

Het idee voor een pop-up installatiecafé ontstond vorig jaar bij Rensa omdat bezoekers van beurzen deze gelegenheid voornamelijk gebruiken om te netwerken.
En waar kun je nu beter bijpraten dan in een gezellig café onder het genot van een lekker biertje?! Rensa benaderde twee van haar zusterbedrijven, GévierDales en Verholt, om samen invulling te geven aan dit concept.

Imposante blikvanger

De drie groothandels uit de Rensa Groep lieten samen op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2016 een compleet café nabouwen. Zowel van de buitenkant als van de binnenkant zag dit er tot in het kleinste detail uit als ‘echt’ Frans café, inclusief bar met speciaalbier van de tap. Dit viel zowel bij bezoekers van de beurs als bij de drie groothandels zelf zo goed in de smaak dat zij dit jaar wederom kiezen voor een installatiecafé. Dit keer geheel in stijl van een stationsrestauratie hetgeen wederom een imposante blikvanger belooft te worden.

Kennis delen

In het installatiecafé zijn ervaren medewerkers van de drie gespecialiseerde groothandels aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies.
Daarnaast leent de setting zich uitstekend om tips en ervaringen uit te wisselen met collega installateurs. Installateurs en fabrikanten zijn van 12 tot en met 14 september van harte welkom om een bezoek te komen brengen en de lokaal gebrouwen bieren te komen proeven. U vindt het installatiecafé in hal 4 (standnr. 436).

Meerdere specialisten onder één dak

Technische groothandels Rensa, GévierDales en Verholt behoren tot de Rensa Groep; een moedermaatschappij met diverse nationale en internationale dochterondernemingen in de installatiebranche.
De visie van de Rensa Groep is dat de klant maximaal wordt bediend wanneer zij door vakspecialisten te woord wordt gestaan. Daarom heeft de Rensa Groep in Nederland verschillende bedrijven met ieder hun eigen specialisme binnen de installatiebranche. Technisch Handelsbureau Rensa BV in verwarming en ventilatie, GévierDales Sanitair BV in watertechniek en sanitair en Verholt BV in meetinstrumenten en pompen.