Plafondrooster om te verwarmen én te koelen

Geplaatst op 21 maart 2016 door Redactie

Het ronde plafondrooster BURE van Systemair is geschikt om grote luchthoeveelheden te verwerken, waarbij het comfort wordt gewaarborgd. Bijvoorbeeld in hoge hallen, vides en industriële gebouwen. Het BURE rooster is uitermate geschikt om zowel te verwarmen als te koelen en is voorzien van een traploos instelbaar mechanisme.

De BURE bestaat uit een binnen- en een buitenkorf die is voorzien van uitsparingen voor een horizontaal (koelen) uitblaaspatroon (aan de buitenring) en aan de onderzijde voor een verticaal (verwarmen) uitblaaspatroon. Bij de HC en MC uitvoeringen worden de luchtstromen aangepast aan de wensen van de gebruiker op basis van de stand waarin het rooster wordt ingesteld.

De TC (thermostatisch) en de M2 (0-10V modulerend) versie worden, middels een ingestelde waarde, traploos ingeregeld tussen koelen en verwarmen. Het BURE rooster is vervaardigd uit plaatstaal en is voorzien van een poedercoating in de kleur RAL9010. Het rooster is verkrijgbaar in de volgende aansluitmaten: 250, 315, 400, 500 en 630 mm. De toepasbare installatiehoogte is tussen de 4 en 12 meter.