Persoons- en bedrijfscertificering op orde voor groeimarkt warmtepompen?

Geplaatst op 29 oktober 2018 door Redactie

De opmars van warmtepompen is een feit. Ook CO2 en brandbare koudemiddelen worden steeds vaker ingezet. Hierdoor zullen ook CV- en totaalinstallateurs hun persoons- en bedrijfscertificering op orde moeten hebben.

Het borgen van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid is belangrijk in nieuwe markten. Niet alleen voor u als installateur, maar ook voor het vertrouwen van uw klant en de leverancier. STEK biedt i.s.m. Kiwa en SGS INTRON beproefde en door de markt gewaardeerde certificering voor de koude-, klimaat- en warmtepomp sector.

Modulaire certificering met pragmatische insteek

Voor bedrijven én personen heeft STEK een compleet pakket certificaten.
In samenwerking met Kiwa en SGS INTRON bieden we bedrijven modules voor:
• F-gassen
• Warmtepompen
• EPBD
• CO2 (NPR7601)
• Brandbare koudemiddelen (NPR7600)
Door de modulaire vorm kunt u de certificering afstemmen op uw onderneming. Aan de basis staat altijd het STEK-label: een sterk merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Wettelijk erkende exameninstelling

STEK is daarnaast ook dé wettelijk erkende exameninstelling voor F-gassen. U kunt bij STEK examen doen voor o.a. F-gassen gericht op warmtepompen.

Wie is STEK

Stichting Emissiepreventie Koudetechniek (STEK) maakt zich sinds 1992 sterk om (in)directe emissies in de koudetechniek terug te dringen. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan daarbij centraal.

Ook interesse in warmtepomp-certificering? Kijk op www.stek.nl

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement