Partnerschap is geen vanzelfsprekendheid!

Geplaatst op 20 juli 2021 door Redactie

De Schilt bedrijven en De Mandemakers Groep (DMG) trekken al een groot aantal jaren samen op. Inmiddels draagt Schilt Airconditioning de zorg voor de klimaatbeheersing voor de ruim 450! DMG bedrijven waaronder ook Keukenmaxx aan de Kruisweg in Hoofddorp. Er is sprake van een hechte relatie waarbij vertrouwen, vakmanschap en wederzijds respect het fundament vormen. Omdat Schilt al jaren voor DMG werkt, betekent dat natuurlijk ook dat er een tijd komt dat installaties vervangen moeten worden. In dit geval dus bij een vestiging van Keukenmaxx. En, helemaal passend in deze tijd, is er uiteraard naar gekeken of het allemaal gasloos kan. Jarenlange expertise van Schilt zorgde voor een degelijk en goed advies waarmee deze vestiging weer jaren vooruit kan. En, inderdaad, van het gas af.

Resultaat

Stefan van Houwelingen, Technical Support Specialist bij Schilt Airconditioning: “De gasgestookte rooftops waren echt aan vervanging toe. Ze waren gewoon aan het einde van hun levensduur. Met een nieuw luchtbehandelingssysteem en een warmtepomp kon de vestiging helemaal van het gas af. Een mooie regeling zorgt er voor dat we op afstand het beheer kunnen doen.” Meedenken met de klant. Het klinkt mooi maar een klein voorbeeld waaruit blijkt dat Schilt dat ook waarmaakt. Stefan: “De nieuwe installatie staat op het dak en in het voortraject bleek al dat het dakleer niet al te best meer was.

“Met een nieuw luchtbehandelingssysteem en een warmtepomp kon de vestiging helemaal van het gas af. Een mooie regeling zorgt er voor dat we op afstand het beheer kunnen doen.”

Tja, dat kun je dan gewoon bespreken en dat gebeurt er ook iets mee. Nieuw dakleer en een nieuwe installatie, in één slag. En in dit verband ook heel belangrijk: goed overleg met de constructeur om de beste plek op het dak bepalen. Als ieder vanuit zijn eigen expertise het maximale eruit probeert te halen, kom je tot een prima resultaat. En dat zie je hier. Want het is en blijft uiteraard een forse ingreep.” Uiteindelijk werd in de winterperiode het hele systeem omgebouwd. “Uiteindelijk is er in vier dagen omgeschakeld.” Voor de luchtbehandelingskasten werden F7-filters gebruikt. Voor nog schonere lucht. Met de luchthaven Schiphol naast de deur een goede zaak.

Kwaliteit

Leo ’t Jong is Business Development Manager bij de Schilt bedrijven. “Kwaliteit en flexibiliteit zijn leidende begrippen. Bij DMG en uiteraard ook bij ons. Voeg daarbij de korte lijnen en dan begrijp je waarom de relatie tussen DMG en de Schilt bedrijven stevig is. Wij komen al meer dan een kwart eeuw bij deze klant over de vloer en dat is natuurlijk niet voor niets. Wij weten wat we aan elkaar hebben en dat werkt wel zo prettig.”

”Voor de luchtbehandelingskasten werden F7-filters gebruikt. Voor nog schonere lucht. Met de luchthaven Schiphol naast de deur een goede zaak.”

Keuzes maken, adviseren en inspelen op de wensen van de klant. “Je probeert samen tot de beste keuze te komen. Duurzaamheid combineren met comfort en beheersing van de energierekening, dat zijn belangrijke uitgangspunten.” Schilt is de totaalspecialist in klimaattechniek, opereert landelijk en zorgt voor de beste passende oplossing in de meest uiteenlopende situaties en gebouwen. Schilt heeft 125 medewerkers in vaste dienst en huurt, afhankelijk van het soort project, daarnaast nog eens ca. 80 vakmensen in.

Samenwerking

Cindy van Beek is manager bouwbureau bij De Mandemakers Groep. “Kwaliteit, partnerschap en kundigheid zijn kernwoorden voor de jarenlange samenwerking tussen Schilt en DMG. Vakkundige adviezen en flexibiliteit tekenen Schilt en zijn voor ons van doorslaggevend belang. Als je al zoveel jaren met elkaar samenwerkt spreek je niet van een samenwerking, maar werk je op basis van een partnerschap. Dit partnerschap is geen vanzelfsprekendheid van beide kanten. De tomeloze inzet van Schilt, het vertrouwen en de juiste adviezen maken dit partnerschap voor ons. De keuze voor de vervanging van de installatie in Hoofddorp ging niet over één nacht ijs. Een grote investering in een installatie in de buurt van Schiphol vergt meerdere deskundige blikken en overwegingen. Het resultaat: een prachtige nieuwe duurzame installatie waarmee wij onze klanten op een aangenaam en behaaglijk verblijf in onze Keukenmaxx showroom kunnen trakteren.”

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement