Paragon Comfortmodule voor het beste comfort in de hotelkamer

Geplaatst op 11 april 2019 door Redactie

De Swegon Paragon Comfortmodule is een inductie-unit van Auerhaan Klimaattechniek, die speciaal is ontwikkeld voor toepassing in hotels en ziekenhuizen. Door de specifieke compacte bouwwijze kan deze eenvoudig toegepast worden in de zo kenmerkende bouw van een hotel kamer.

De Paragon Comfortmodule is leverbaar in verschillende breedtematen en levert zeer hoge koel- en verwerkingscapaciteiten. Door het inductieprincipe heeft deze Comfortmodule een aantal grote voordelen ten opzichte van het toepassen van fan coil units. De afwezigheid van een ventilator in deze Comfortmodule zorgt ervoor dat er een aanzienlijk lager geluidsniveau wordt gerealiseerd. Ook de service en onderhoudskosten zullen aanzienlijk lager liggen door de afwezigheid van de ventilator, filters en condensafvoer. Daarnaast zal de levensduur van de unit door de afwezigheid van deze onderdelen aanzienlijk langer zijn dan bijvoorbeeld een fan coil unit.

Als Comfort en Life Cycle Cost belangrijk zijn dan is de Paragon Comfortmodule de juiste oplossing.
Auerhaan Klimaattechniek levert de module in verschillende uitvoeringen en optioneel kunnen deze worden geleverd met verschillende toebehoren, zoals regelaars, kleppen en geluiddempers.