Overgangsfase van gas naar elektriciteit biedt uitdagingen én kansen

Geplaatst op 07 januari 2020 door Redactie

De HVAC-markt leeft momenteel meer dan ooit dankzij duurzame innovaties en de versnelde energietransitie. Nederland bevindt zich in een heuse overgangsfase van het gas naar elektriciteit en dit biedt zowel kansen als uitdagingen. Voor consumenten, installateurs, architecten en meer. Want welke warmtepomp past het beste in welk pand? En welke nieuwe technologieën zijn er in ontwikkeling? Duurzaam Verwarmd is dé plek om deze vragen beantwoord te krijgen.

Vakbeurs Duurzaam Verwarmd, de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux, vindt plaats van 17 tot en met 19 maart. Dit jaar vindt de beurs wederom plaats bij Expo Haarlemmermeer en is hij maar liefst 25% groter dan de voorgaande editie. Men kan hier terecht voor alle relevante vragen over verwarmen, koelen, ventileren en meer. De nieuwste innovaties, praktische seminars en de mogelijkheid tot netwerken; het zal er allemaal zijn.

Seminars & stands

Gedurende drie dagen kunnen bezoekers meer dan 60 seminars en minstens even veel stands bezoeken. Werkelijk alle grote namen uit de branche komen langs, van DHPA en E&W Installatietechniek tot Rensa en ZeroHome. Op de Innovation Boulevard zijn tal van nieuwe producten te vinden en dit jaar heeft de beurs ook een Heat Home. In dit life-size huis ziet men de nieuwste technologische ontwikkelingen in de praktijk: op www.duurzaamverwarmd.nl kan men al terecht bij de officiële Productenlijst voor een voorproefje.

Registreer u nu kosteloos

Duurzaam Verwarmd vindt plaats van 17 t/m 19 maart. Inschrijven is mogelijk vanaf 20 januari via www.duurzaamverwarmd.nl

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement