Oventrop Regumaq X-45 maakt centrale drinkwaterverwarming veiliger dan ooit

Geplaatst op 08 december 2020 door Redactie

De Oventrop Regumaq X-45 bereidt warm water voor verzorgingstehuizen, studentenhuizen, flats etc. veilig en energiezuinig just-in-time.

Stilstand is achteruitgang!

Micro-organismen houden van stilstaand en langzaam stromend water. Voor de drinkwaterhygiëne is het daarom belangrijk om warm water niet op voorraad te houden, maar te kiezen voor just-in-time verwarmen. Dat is wat de unieke Oventrop Regumaq X-45 razendsnel doet voor alle bewoners.

Winnaar van de Design Plus Award op de ISH

Het innovatieve Oventrop Regumaq X-45 drinkwaterstation is compact en levert indrukwekkende prestaties. Een tapdebiet tot 50 l/min., een laag benodigd temperatuurverschil van 5 K, een intuïtief aanraakscherm, geschikt voor lagetemperatuursystemen en te monteren door één persoon.

Snelle, feilloze installatie en perfecte waterkwaliteit

Kijk voor een installatievoorbeeld met de Oventrop Regumaq X-45 in gestapelde bouw op pagina 4 en 5 van de nieuwe Aquanova-Systeem brochure.
Oventrop maakt het de installateur bovendien gemakkelijk met deskundig advies over drinkwaterinstallaties en veel praktische accessoires voor de Regumaq X-45.

Eindeloos schone warmtewisselaar met Sealix® optie

De Oventrop Regumaq X-45 is ook leverbaar met een warmtewisselaar met Sealix®. Deze innovatieve coating scheidt water van metaal. Kalk, vuil en bacteriën hebben geen enkele grip en corrosie krijgt geen kans.