Optimaal comfort en energiebesparing en stijlvol design met Caleffi CODE®

Geplaatst op 03 oktober 2022 door Redactie

Caleffi CODE®, een geautomatiseerd intelligent geconnecteerd systeem, in een minimaal stijlvol design dat zorgt voor een optimale balans tussen verbruik en comfort.
Het geconnecteerd systeem - bestaande uit Comfort Controllers, een Sensor, Gateway en app – kan het binnenklimaat in elke woonruimte onafhankelijk regelen, zowel in autonome huishoudelijke toepassingen als in gecentraliseerde systemen (bijvoorbeeld hotels, appartementsgebouwen, etc.). Caleffi CODE® is zelfs integreerbaar in gebouwbeheersystemen.
De temperatuur van elke ruimte kan afgestemd worden op het daadwerkelijke gebruik ervan, en zal de nodige energiebesparing opleveren. Een dagje op stap? Pas dan simpelweg de temperatuur aan via de app!

Het hele systeem kan gemakkelijk geïnstalleerd en geprogrammeerd worden via de CODE®-app op een smartphone of tablet. De installateur kan de apparaten registreren en configureren door de stapsgewijze instructies van de Caleffi CODE® App te volgen. De eindgebruiker kan de instellingen verder afstellen naargelang het gevraagde comfort. Elke zone kan afzonderlijk worden geregeld door aangepaste programma’s te creëren waarbij snelle vooraf ingestelde functies - zoals Auto, Eco, Clean, Boost, Vakantie en OFF - toegepast kunnen worden. Bovendien is het zelfs mogelijk om via de app assistentie te vragen aan de installateur in geval van storing.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op http://code.caleffi.com/en.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement