Optimaal brandveilig met Rolux ProTect!

Geplaatst op 05 september 2019 door Redactie

Ubbink biedt, in samenwerking met Promat, de Rolux ProTect brandwerende schachtoplossingen voor optimale brandveiligheid in handige sets voor CLV en half CLV installaties en schoorsteenrenovatiesystemen.

Compartimentering

Als bij brand in een appartement de schacht niet brandvrij blijft, dan kan de brand overslaan naar een andere ruimte. Compartimentering voorkomt dit. Met de Rolux ProTect brandwerende schachtoplossingen van Ubbink blijft de brand 60 minuten lang uit de schacht. U bent optimaal beveiligd!

Werking

De Rolux ProTect Brandmanchet, gemaakt van gepoedercoat roestvrijstaal, is ingelegd met bij brand opschuimend materiaal dat de buis dichtknijpt en de doorvoering brandwerend maakt.

Assortiment

Ubbink biedt brandwerende schachtoplossingen voor zowel parallelle als concentrische CLV systemen. Het Rolux ProTect assortiment bestaat uit drie complete sets:

  • Rolux ProTect 80 Brandwerende Set Parallel
  • Rolux ProTect 60/100 Brandwerende Set Concentrisch
  • Rolux ProTect 80/125 Brandwerende Set Concentrisch


Verwerkingsgemak

De brandmanchetten zijn eenvoudig te plaatsen en de bijbehorende brandwerende plaat is eenvoudig te bewerken. Gaten voor de leidingdoorvoeren kunt u ter plaatse op maat maken. Deze brandwerende schachtoplossingen zijn verkrijgbaar bij zowel de technische groothandel als de bouwmaterialenhandel.

Geteste zekerheid

Rolux ProTect brandwerende schachtoplossingen zijn getest en beschikken over een brandveiligheidscertificaat.

Productadvies op maat

Heeft u vragen? De specialisten van Ubbink adviseren u graag. Bel de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300 of stel uw vraag per mail via productadvieslijn@ubbink.nl.

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!