Op zoek naar tijdelijke uitbreiding van jouw personeel?

Geplaatst op 13 juni 2022 door Redactie

Voor veel bedrijven in de koude- en klimaattechniek zijn de zomermaanden een drukke periode. Een goed werkend koude- of klimaatsysteem is dan juist van essentieel belang. Ook nieuwbouw of revisie wordt dan mogelijk omdat juist in de bouwvak uw klant hier de ruimte voor heeft. Ervaart u deze drukte ook in de zomer en zou u daarom wel wat extra inzet kunnen gebruiken. Opleidingscentrum GO° en uitvoeringspartner Aeres Tech kunnen u hier een helpende hand in bieden.

Als Opleidingscentrum GO° bieden wij u de mogelijkheid om in de zomerperiode onze ervaren trainers, die ook beschikken over de nodige praktijkervaring, in te huren als tijdelijke uitbreiding op uw uitvoeringscapaciteit.

Voor uw bedrijf dus een mooie gelegenheid om met ervaren trainers tijdelijk uw capaciteit uit te breiden. Voor onze trainers een mooie kans om hun praktijkervaring te verrijken hetgeen zij weer kunnen toepassen in hun opleidingen en trainingen. En uiteraard kunnen uw medewerkers tijdens het werk vragen stellen aan de trainers om hun eigen kennis te verrijken.

Overigens is het ook mogelijk dat u in deze periode, indien u juist een rustige periode ervaart op uw bedrijf, gebruik te maken van onze opleidingsfaciliteiten. Samen met u kunnen we dan kijken of we in de vermelde weken een opleidingstraject kunnen organiseren. Dat kan zowel op onze locatie als bij u intern.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement