Ook in januari en februari tot 450 euro retour bij Nefit

Geplaatst op 04 december 2017 door Redactie

Bij een Nefit cv-ketel, warmtepomp, zonlichtsysteem of een combinatie hiervan ontvangen consumenten tot 450 euro retour.

Nefit verlengt de actie, die startte in oktober, tot en met 28 februari 2018. Installateurs kunnen klanten dus ook in de komende wintermaanden voordeel blijven bieden.

Energierekening van 0 euro

Met de nieuwe generatie duurzame systemen van Nefit is veel mogelijk. Een energierekening van 0 euro is binnen bereik met de all-electric Nefit EnviLine warmtepomp en Nefit Zonne-energie. Maar ook zónder warmtepomp kan veel energie bespaard worden. Vergeleken met een HR-ketel van 15 jaar oud bespaart de nieuwe generatie Nefit HR-toestellen bij een gasverbruik van 2.000 m2 zo’n 200 euro op jaarbasis. Bovendien zijn deze toestellen klaar voor de toekomst: ze switchen eenvoudig van de ene naar de andere gassoort.

Cashback

Samen met de ISDE-subsidie maakt deze actie het verduurzamen van de cv-installatie een nog interessantere optie. Consumenten kunnen via de Nefit website 100 tot 150 euro retour vragen wanneer ze een nieuwe HR-ketel hebben aangeschaft. Voor een duurzame oplossing loopt dat bedrag op tot 300 euro met een totaal voordeel tot 450 euro bij combinaties. Meer informatie is te vinden op www.nefit.nl/actie.