Ontwerp MEP sanitairsystemen met hoogwaardige, fabrikant-specifieke content

Geplaatst op 08 augustus 2019 door Redactie

MEPcontent, onderdeel van Trimble, heeft een Product Line Placer Add-on voor Sanitary Systems in Revit ontwikkeld. Dus als u in Revit werkt aan afvalwater-, riool- of sanitaire projecten, dan is dit wat u nodig heeft.

De Product Line Placer for Sanitary Systems App voor Revit stelt MEP engineers en modelleurs over de hele wereld in staat om een verscheidenheid aan fabrikant-specifieke producten te gebruiken.
Verhoog uw modelleer snelheid door het modelleren met de autorouting functionaliteit. Deze plaatst automatisch de benodigde fabrikant-specifieke fittingen tijdens het modelleren. De innovatieve optimalisatie functie stelt u in staat het gehele systeem in een klik te optimaliseren aan de hand van vooraf bepaalde voorkeuren.
Klaar met ontwerpen? Met één druk op de knop maakt u eenvoudig een materiaallijst aan met actuele content. Gebruik de schema’s voorgedefinieerd in de App en bestel uw artikelen rechtstreeks vanuit de artikellijsten met gegarandeerd up-to-date content.

10 fabrikanten, 36 Productlijnen voor regenwater, riolering, bodem- en afvoerwater

Veel sneller werken

Geïnteresseerd? U kunt binnen 2 minuten de App downloaden vanaf store.mepcontent.com en ervaar zelf de tijd die deze App u kan besparen. Probeer de App een week gratis en upgrade naar de volledige versie om gebruik te maken van alle functionaliteiten van de App.

De Applicatie heeft gelokaliseerde content voor Nederland, Italië, Frankrijk, België, Duitsland, Roemenië, Zweden en het Verenigd Koninkrijk, maar kan ook in alle andere landen worden gebruikt.

Ondersteunde talen voor deze plugin zijn Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans en Roemeens.