Ontdek DUCO’s totaaloplossingen op BouwBeurs 2023

Geplaatst op 18 januari 2023 door Redactie

DUCO ziet de toekomst niet alleen rooskleurig in, maar ook groen en groots tijdens BouwBeurs 2023.

De bouwwereld wordt steeds groter en complexer. Nieuwe projecten moeten binnen de BENG regelgeving aan steeds strengere normen voldoen, met daarnaast nog eens aandacht voor een duurzame kwaliteitsborging. Binnen al deze normering mag vooral de aandacht voor een gezond binnenklimaat niet vergeten worden!

Binnen haar totaalconcepten voor nieuwbouw en renovatie biedt DUCO een combinatie van aangenaam én gezond leven met innovatieve gevel- & installatietechnieken.

Duurzame GEVEL toepassingen

Bewust bouwen voor een groenere toekomst. Dat is het streefdoel en meteen ook de uitdaging van vandaag. DUCO past bij het ontwikkelen van geveltoepassingen innovatieve technieken toe zodat gevels niet alleen geluidsluw maar ook ventilerend zijn. Daarnaast zorgt het uitgebreid gamma aan akoestische producten met duurzaam dempingmateriaal, al dan niet in combinatie met intensieve zomernachtkoeling en/of doekzonwering.

Een frisse kijk op renovatie

Renovatie en transformatie zorgen komende jaren voor de grootste uitdaging binnen de Nederlandse bouwkolom. Het betrachtte resultaat is een frisse en moderne look & feel met energiezuinige toepassingen. Maar veel stof, vuil en een hoop kopzorgen gaan hier vaak aan vooraf. Niet bij DUCO. Want de aanstormende DucoBox Reno belooft sterke ventilatie- en energieprestaties te combineren met praktisch genot en een snelle & eenvoudige installatie.

Slimme INSTALLATIE oplossingen

Met de nieuwe DucoBox Energy Comfort Plus productlijn vliegt DUCO alle lagen van de nieuwbouw- & projectmarkt aan. Centraal bij deze toestellen staat de slimme zonale sturing in combinatie met een fluisterstille werking. Ontdek de Energy Family en DUCO’s slimme ventilatietechnieken in al z’n facetten tijdens BouwBeurs in hal 7, stand B008!

Bekijk hier een video van Duco op de BouwBeurs