Ons vak wordt steeds slimmer

Geplaatst op 04 januari 2018 door Redactie

Blijf scherp met VSK

Je vak verandert. Zo werk je nu al dagelijks met elektronische en digitale componenten. En steeds vaker maken branchevreemde technieken hun entree. Ook merk je sociaaleconomische gevolgen. Want door de vergrijzing wordt de vraag naar woningen met slimme technologie steeds groter.

Blijf scherp met VSK. Kom van 6 - 9 februari 2018 naar de Jaarbeurs in Utrecht. Hier vind je op verschillende podia en locaties vind je een afwisselend én branchegericht programma.

Regel hier je gratis ticket

Hal 9 | VSK Kennis Theater

Het VSK Kennis Theater biedt een hands-on programma. Hier geven exposanten en partners praktische presentaties over de belangrijkste ontwikkelingen in de branche. Denk aan warmtepompen, domotica, verwarmen en koelen. Maar ook theoretische zaken als regelgeving, virtual reality en personeelsbeleid.

Hal 10 stand F014 | Word vakman in één uur

Op de stand van ISSO zijn elke dag zeven workshops over uiteenlopende actuele onderwerpen in de installatiewereld. Van koolmonoxide tot warmteverlies en van BENG tot Legionella. Wel even van tevoren aanmelden via vsk.nl/Isso.

Hal 9 stand C010 | UNETO-VNI Theater

Partner Uneto-VNI heeft elke dag een heel divers en vooral nieuwsgierig makend programma. Van Award cases als Thialf Heerenveen en de Energy Academy tot presentaties over Beginnen met BIM, Duurzame aanbieder worden en Smart Living.

Hal 10 stand E068 | VSK Tools & Try

Ben jij de ultieme vakman? Test je vakmanschap, vaardigheden, kennis én snelheid op verschillende onderdelen!

Hal 10 stand F064 | NVKL Warmtepompen zijn hot

Monteur –we noemen hem Jelle- is de hele dag aan het werk met warmtepompen. Hij heeft op VSK zijn ‘eigen huis’ dat is neergezet door branchevereniging NVKL. Deze woonunit heeft vier compartimenten. Een woonkamer, slaapkamer, installatieruimte en buitenomgeving. Totaal verschillende omgevingen. Maar ga je over op warmtepompen, dan heb je met al deze omgevingen te maken. En Jelle maakt ter plekke heel zichtbaar waar je als installateur mee te maken krijgt.

VSK-app | VSKennisquiz live

Mede mogelijk gemaakt door Priva

Ga naar de appstore, zoek op VSK Vakbeurs en installeer de VSK-app. Op de app vind je alle exposanten, algemene informatie, activiteiten en de workshops en presentaties. Hiermee stel je eenvoudig je eigen programma samen.
Tijdens de VSK wordt ook -via de app- jouw parate kennis getest. Live, op de beursvloer! Doe mee en speel om verschillende fantastische dagprijzen. Ben je echt een kei in je vak? Dan ding je samen met 3 andere winnaars mee naar de hoofdprijs!

Hal 10 Stand A040 | VSK Nieuws Café
powered by Installatie.nl

Onder leiding van onder leiding van Frans Reichardt zijn in het VSK Nieuws Café dagelijks ronde tafelgesprekken, interviews met vakgenoten en discussies onder branchegenoten.

Hal 10 stand F032 | OTIB met de ‘hololens’ of ‘mixed reality’

Het ziet er -oneerbiedig gezegd- uit als een skibril. Maar in feite heb je 64 gigabyte aan informatie op je neus. Een complete computer die je blikveld in kaart brengt. Dat is een Hololens of Mixed Reality bril. Hiermee zie je verhoudingen en afstanden terwijl er nog niets is. Dat is de nabije toekomst. Dat is te zien op VSK!

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement