Online platform Energetics.nl gelanceerd op Bouwbeurs

Geplaatst op 06 februari 2019 door Redactie

Op de eerste dag van de BouwBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht is het online platform Energetics.nl gelanceerd. Energetics is een samenwerking van professionele organisaties die hun producten, diensten en oplossingen niet alleen aan de grote bouwondernemers willen leveren, maar deze ook graag toegankelijk maken voor de particuliere woningbezitter.

Het begeleidt huizenbezitters naar een concreet plan voor het energiezuinig maken van hun woning, en realiseert dit ook! Het platform richt zich nu op het opbouwen van het partnernetwerk. Energetics nodigt potentiële partners uit (productpartners, uitvoeringspartners, buurregisseurs en financiële partners) om met hun producten en diensten bij te dragen aan haar missie. Zij zijn hartelijk welkom om kennis te komen maken op de beursstand.

'Ons huis is allereerst ons thuis'

Daar zijn ze zich bij Energetics van bewust. Een woning is niet primair bedoeld als energiefabriekje! Elk huis is allereerst bedoeld als thuis. Hetzelfde geldt voor de buurt waarin je woont, die behoort een leefomgeving te zijn waar je je veilig en wel voelt. Waar je trots op kunt zijn. Het platform wil met haar oplossingen niet alleen bijdragen aan de energietransitie maar vooral ook bijdragen aan ieders wooncomfort en woonplezier!

Geen hype

Het streven naar verduurzaming is geen hype die straks weer vervangen wordt door een andere hype. Verduurzaming van onze woningen zal de komende decennia een belangrijke plek innemen in onze maatschappij. Bij Energetics willen ze hier een positieve bijdrage aan leveren en voortdurend met initiatieven komen die particuliere huiseigenaren hierin begeleiden en ondersteunen.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement