Online offertes maken met ActoCalculatie

Geplaatst op 13 augustus 2019 door Redactie

ActoCalculatie is dé online software voor installateurs en technisch dienstverleners die snel een professionele calculatie willen maken. Met een druk op de knop maakt u een offerte en mailt u hem direct naar uw klant.

Altijd de juiste prijs- en artikelinformatie

Dankzij de koppeling met de webshops van leveranciers en 2BA beschikt ActoCalculatie over de meest actuele prijs- en artikelinformatie. Hierdoor heeft u gedetailleerd inzicht in de kostprijs en de marge.

Aanvraagregistratie en relatiebeheer

Met ActoCalculatie kunt u alle binnenkomende offerteaanvragen snel en eenvoudig registeren en opvolgen. U heeft hierdoor inzicht in de nieuwe, lopende en afgehandelde aanvragen.

Snel calculaties specificeren

Breng structuur aan in uw specificatieregels door deze te koppelen aan een eigen- of een vooraf gedefinieerde calculatiestructuur. Kies voor een eigen hiërarchische indeling of een structuur conform de branchestandaarden, zoals NL-SfB en STABU.

Standaard offerte lay-out

Om snel en gemakkelijk offertes te maken kiest u uit de standaard offerte lay-outs van ActoCalculatie. De standaard offertetekstsjablonen worden aangevuld met de benodigde informatie vanuit de calculatie.