Officiële uitrusting voor meer bewegingsvrijheid

Geplaatst op 23 februari 2018 door Redactie

MEWA presenteert haar zelf ontwikkelde werkkleding voor medewerkers in bouw en industrie. MEWA Dynamic biedt extreme bewegingsvrijheid, kan tegen een stootje en heeft een moderne stoere uitstraling.

Arbeiders in de bouw en in de industriële sector zijn voortdurend in beweging. Ze moeten zich strekken en bukken, werken veel gehurkt, boven het hoofd en op hun knieën op harde ondergronden. En dus moet ook hun werkkleding volgen. “Werkkleding moet net zo dynamisch zijn als haar drager”, zegt Julien Vansantvoort, commercieel directeur MEWA Nederland. “Daarom hebben we bij het ontwerp van Dynamic extra aandacht besteed aan bewegingsvrijheid.”

De jas is geïnspireerd door outdoorkleding: door de naadloze inzet aan de onderarm (“High-Reach-Effect”) en de bewegingsplooien ter hoogte van de ellenbogen zit de jas altijd comfortabel, ook bij extreme bewegingen.

De broek is voorzien van een elastische boordinzet, stretchelementen en een naadloze pasinzet, zodat de broek nergens knelt.

Werkkleding in sportieve look

De stof beantwoordt aan de hoogste vereisten. MEWA Dynamic is sterk, robuust en vormvast, ook na meermaals intensief wassen. Dat werd, net als alle collecties van MEWA, getest in het eigen technische lab. “MEWA Dynamic heeft al onze sterktetesten doorstaan”, bevestigt Julien Vansantvoort. “Als textieldienstverlener zijn we experts in werkkleding die zwaar op de proef wordt gesteld. En de collectie doet wat haar naam belooft: ze biedt meer bewegingsvrijheid voor dynamische werkkrachten.”

MEWA Dynamic overtuigt door een sportieve look. Er zijn verschillende kleurvarianten, uni of tweekleurig, van klimopgroen en klaproosrood tot marineblauw en antraciet. In deze collectie vindt elk bedrijf iets van zijn gading. Deze werkkleding wordt vanzelfsprekend aangeboden in het ontzorgende huursysteem. Daartoe behoren advies, uitrusting van medewerkers, ophalen, wassen en het op afgesproken tijdstippen weer aanleveren van de kleding.