Oene La Gro wordt Head of Sales business unit Building van Easyfairs

Geplaatst op 17 mei 2021 door Redactie

Oene La Gro wordt per 14 juni benoemd tot Head of Sales van de business unit Building van Easyfairs Nederland. Samen met zijn team wordt hij verantwoordelijk voor de sales en klantrelaties van beurzen als Building Holland, Bouw Relatiedagen en Infra Relatiedagen.

La Gro heeft zijn sporen in de beurzenwereld ruimschoots verdiend. Eerder was hij bij andere beursorganisatoren actief als sales manager van het bouwportfolio. Voor La Gro is Easyfairs een logische vervolgstap in zijn carrière. “Er zijn weinig markten zo dynamisch als de bouwsector. Daar liggen grote vraagstukken en nog grotere uitdagingen. Dat vraagt om beurzen met focus en een heldere visie. Ik ben onder de indruk hoe Easyfairs dat aanpakt. Daarin wil ik als Head of Sales graag een rol spelen.”

Irma de Hoon, Business Unit Director van de Building events bij Easyfairs, omschrijft de komst van Oene La Gro als een kwaliteitsimpuls. “Natuurlijk kennen we Oene. Met zijn kennis van de sector en netwerk zijn we klaar om volgende stappen te zetten. Doel is om met al onze beurzen de juiste relevantie te bieden en een nummer 1 positie in te nemen.”
Easyfairs is met ruim vijftig titels de grootste beursorganisator van Nederland. Daarnaast beschikt Easyfairs over eigen venues in Gorinchem en Hardenberg.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement