Nu verkrijgbaar: WiFi dimmodule met handige afstelmogelijkheden en eenvoudige aansluiting

Geplaatst op 09 januari 2023 door Redactie

EcoDim’s nieuwste WiFi dimmer is vanaf nu verkrijgbaar! Deze module is voorzien van unieke afstelmogelijkheden en is zowel 2-draads als 3-draads te installeren.

De ECO-DIM.10 WiFi is een dimmodule die aangestuurd kan worden met een pulsschakelaar en een WiFi app (Tuya) naar keuze. Met deze dimmer dimt u lampengroepen van 0-200W zonder dat u gebruik hoeft te maken van een nuldraad.
Deze dimmer is de enige WiFi dimmodule met afstelmogelijkheden. Met de MIN en MAX afstellingen stelt u het optimale dimbereik in en zorgt u dat de lampen altijd stabiel branden. Met de Speed afstelling bepaalt u hoe snel de lampen dimmen met de pulsdrukker.

Voor de installatie hoeft u geen nuldraad te trekken. De installatie kan namelijk 2-draads gedaan worden. U heeft ook de mogelijkheid om de nuldraad aan te sluiten en een 3-draads installatie te realiseren.
De ECO-DIM.10 WiFi is ideaal om te gebruiken in uw smarthome installatie. Deze dimmer is eenvoudig aan te sluiten en af te stellen. Tot slot is deze voorzien van een soft-start systeem en een bescherming tegen overbelasting en stoorsignalen.
Bekijk de ECO-DIM.10 WiFi nu!