Nu leverbaar: innovatieve Delta-Discovery Air warmtepompbehuizing van Burgerhout

Geplaatst op 06 oktober 2021 door Redactie

De Delta-Discovery Air van Burgerhout is een hoogwaardige én esthetisch verantwoorde oplossing voor warmtepompen op een hellend dak. Uniek aan deze oplossing is het inspectieluik. De installateur die voor jaarlijks onderhoud het dak op moet behoort hiermee tot het verleden.

Behoud isolatiewaarde en prefab modulaire opbouw

De Delta-Discovery Air warmtepompbehuizing wordt volledig buiten de isolatieschil van de woning geïnstalleerd waardoor de EPC-waarde van de woning behouden blijft. Bijkomend voordeel van deze oplossing: dit gaat niet ten koste van de leefruimte op zolder en er is weinig leidingwerk nodig.

De behuizing is modulair op te bouwen. Het indekstuk en de tussenkast kunnen rechtstreeks aan de aannemer geleverd worden om de dakconstructie te maken. De bovenkast wordt prefab voorzien van het monoblock of de split unit. Het geheel (de bovenkast inclusief geïnstalleerde warmtepompunit) kan direct op de bouwlocatie op het reeds geplaatste indekstuk en de tussenkast gemonteerd worden. Hiervoor volstaat per woning slechts één kraanbeweging!

Voordelen voor consument én installateur

Bij de ontwikkeling van de Delta-Discovery Air is nauw samengewerkt met diverse marktpartijen. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat alle wensen uit de markt zijn meegenomen in het ontwikkelproces en het eindresultaat. Dit levert zowel de installateur als de consument voordelen op.

Burgerhout - Delta-Discovery Air XL - NL - 2021 from M&G Group on Vimeo.