Nu € 500,- korting op TECE gereedschap set

Geplaatst op 09 mei 2018 door Redactie

TECE Nederland BV bestaat 25 jaar. Dit wordt gevierd met een actie. Want in mei en juni profiteert u van 25% korting op de RazFaz gereedschap set. Dat is voor u ruim €500,- voordeel! De actie geldt tot 30 juni 2018.

TECEflex: universeel, zowel leiding- als fitting assortiment

TECEflex is een van de weinige echt universele leidingsystemen voor cv-, gas-, vloer- en wandverwarming-, betonkernactivering, drinkwater- en persluchtinstallaties. Voor alle installaties kunt u wederom met 1 messing fitting assortiment werken.

Ruim 25 jaar ontspannen werken

Al ruim 25 jaar worden met de TECEflex drukhulstechniek wereldwijd miljoenen buisverbindingen gemaakt. Volgens het principe van de axiale drukhulstechniek: de buis wordt opgetrompt en over de fitting geschoven, het geheel wordt stevig op zijn plaats gehouden door de drukhuls. De relatief forse doorlaten van de fittingen zorgen voor lage weerstandsverliezen en het gebruik van kleinere buisdiameters. Daardoor is een geringer pompvermogen nodig, dat bespaart energie, duurzaamheid ten top.

1 fitting assortiment voor alle toepassingen

Naast het bestaande assortiment fittingen van brons en PPSU, levert TECE een goed alternatief met de messing fittingen. Daardoor is TECE net als voorheen: de enige fabrikant met een universeel assortiment fittingen geschikt voor cv-, drinkwater-, gas- en persluchtinstallaties. Dat werkt eenvoudiger, eenduidig bij alle diameters en scheelt aanzienlijk in voorraad- en faalkosten. De nieuwe messing kwaliteit voldoet aan de huidige Europese regelgeving en is KIWA/Gastec QA gecertificeerd.