Nortek HVAC opent nieuw Europees distributiecentrum in België

Geplaatst op 09 november 2018 door Redactie

Nederlandse Reznor klanten genieten van grote stock en just-in-time leveringen

Op 31 oktober opende Nortek Global HVAC zijn nieuwe Europese distributiecentrum in het West-Vlaamse Wervik. Bruno Biasiotta, CEO van de groep, kwam speciaal voor de gelegenheid vanuit de VS naar België. De moderne faciliteit biedt bijna 10.000 m3 opslagruimte voor Reznor toestellen en onderdelen. Hierdoor genieten ook de Nederlandse Reznor klanten van snelle, just-in-time leveringen.

Het nieuwe Nortek Global HVAC gebouw staat volledig in het teken van een nog betere klantenservice. Meer dan 2000 m2 is gereserveerd voor de opslag van Reznor toestellen en onderdelen, zodat klanten in heel West-Europa nog sneller bediend kunnen worden. Bovendien is er een volledig uitgeruste showroom. Tenslotte kan men er Reznor toestellen ter plaatse geïnstalleerd aan het werk zien.

“Dankzij zijn centrale ligging, is Wervik de ideale locatie voor verdeling naar West-Europa. Ook voor onze Nederlandse klanten betekent dit extra snelle service- en levertijden,” aldus Wim Ros, Sales Manager Benelux van Nortek Global HVAC Belgium. “Omdat Nortek ook fabrikant is van Reznor, kunnen we bijzonder vlotte levering, vaak just-in-time, verzekeren.”

Het adres van het nieuwe distributiecentrum:
Nortek Global HVAC Belgium nv - Robert Klingstaat 96A - 8940 Wervik - België

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement