Nieuwe website nodig? Loodgieterwebsites.nl

Geplaatst op 17 november 2016 door Redactie

Een goede website is een ‘must’. Loodgieters of installateurs zonder website lopen klanten en omzet mis. Een ‘minder professionele’ website schrikt af en is voor potentiële klanten vaak een reden om nog even verder te kijken, zo wijzen allerlei onderzoeken uit.

Maar hoe zorg je ervoor dat je als drukbezet ondernemer toch een goede website hebt? Het antwoord op deze vraag komt van Loodgieterwebsites.nl. Een nieuw online service en gespecialiseerd in het bouwen en vullen van websites specifiek voor loodgieters en installateurs.

Snel en zonder rompslom!

De sites van Loodgieterwebsites.nl hebben een hedendaagse vormgeving, zijn zoekmachinevriendelijk opgezet, geschikt voor mobiel en voldoen in alle opzichten aan de eisen van vandaag. De teksten worden in samenspraak met de opdrachtgever geschreven door een professioneel tekstschrijver met jarenlange branche-ervaring.

Loodgieterwebsites.nl biedt keuze uit 2 typen websites in 6 verschillende en wisselende designs. Een ‘maatwerkwebsite’ met bijvoorbeeld een webshop, andere functionaliteit of een bijzonder design, is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Alle websites zijn voorzien van een eenvoudig Content Management Systeem, waarmee de site zelf en in een handomdraai beheerd kan worden. Het bijhouden van de site kan desgewenst ook aan het team van dit bedrijf uitbesteed worden.

Geen duur abonnement

Naast het bouwen van websites biedt Loodgieterwebsites.nl diverse andere interessante opties, waaronder hosting, een fotoshoot door een vakkundige fotograaf en logo-ontwerp.

Een andere interessante optie is de mogelijkheid om een Afsprakenplanner in te bouwen. Hiermee kunnen klanten 24/7 online afspraken ‘inschieten’ onder vermelding van de klus die moet worden uitgevoerd. Deze planner kan aan de werkagenda gekoppeld worden. Na een check of de afspraak past, wordt deze definitief in de agenda gezet en ontvangt de klant een bevestiging per e-mail.

Loodgieterwebsites.nl werkt zonder maandelijkse verplichting. Je weet van te voren wat het kost en zit dus niet vast aan een duur maandabonnement.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement