Nieuwe website Airview Luchtbehandeling

Geplaatst op 04 september 2019 door Redactie

Na vele maanden voorbereiding, zwoegen en zweten is onze website eindelijk af. Bij Airview hebben ze hun ons best gedaan om u van alle gemakken te voorzien.

Filterfunctie

Eén van de grote veranderingen is de volledig nieuwe filterfunctie die het zoeken naar een specifieke oplossing voor uw project makkelijker maakt.

Documentatie

De nieuwe website beschikt over een documentatie zoekfunctie, waardoor u makkelijk een technische handleiding of productleaflet kan vinden, dit geldt tevens ook voor onze oudere producten.

Referentie

Wanneer u het interessant vindt om eerder opgeleverde projecten te bekijken, dan kunt u terecht op de vernieuwde referentiepagina. Ook hier wordt met een tweetal filters gewerkt. U kunt op toepassing of producten filteren om zo gericht mogelijk te zoeken.

Naast de referenties hebben ook de nieuwsberichten een centrale plek gekregen op de nieuwe website. Daar leest u vanaf heden nieuws over Airview, de wetgeving of andere branche gerelateerde nieuwsberichten.

De komende periode wordt de beschikbare informatie nog verder uitgebreid, zodat ze u bij Airview optimaal van dienst kunnen zijn. Op de hoogte blijven? Dat kan! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volg Airview Luchtbehandeling op LinkedIn of Instagram!